Er zijn verschillende manieren om de diverse diensten van Praktijk Mave te financieren.

  • Wij zijn gecontracteerd bij verschillende Gemeenten, waaronder ook het ROB (Regio Ondersteuningsbureau). Een samenwerkingsverband van zeven gemeenten binnen de regio Nijmegen. De zeven deelnemende regiogemeenten zijn Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen.
  • Algemene informatie
    financieringsmogelijkheden en consult GZ psycholoog
  • Zorg in natura: Er zijn verschillende instellingen die ‘Praktijk Mave’ op freelance basis inhuren om psychomotorische therapie te verzorgen. De kosten worden dan door de instelling vanuit zorg in natura vergoed.
OmschrijvingDuurBedrag *
Informatief gesprek10 min.Gratis
Enkelvoudige intake GZ-psycholoog60 minn.€ 90,-
Enkelvoudige intake PMT60 min.€ 79,20
Brede intake GZ-psycholoog + PMT60 min.€ 169,20
Behandeling GZ-psycholoog60 min.€ 90,-
Behandeling PMT60 min.€ 79,20
Verslaglegging GZ-psycholoog60 min.€ 90,-
Verslaglegging PMT60 min.€ 79,20

* BTW is niet van toepassing, inclusief  eventuele reiskosten, zaalhuur, voorbereidingstijd, rapportagetijd, correspondentie via mail en telefonisch contact en exclusief tussentijdse afspraken


Gegevens voor de zorgverzekeraar
Onze therapeuten zijn geregistreerd therapeut bij diverse instanties. Deze kunt u, per medewerker, vinden door op de volgende link te klikken: Medewerkers

 

Registraties en klachtenprocedure
De therapeuten die bij Praktijk Mave werken zijn aangesloten bij de FVB (Federatie Vak-therapeutische Beroepen) en houden zich aan de richtlijnen van de Beroepscode en de Beroepsprofielen van de FVB. Zij vallen in eerste instantie onder het Tucht- en Klachtrecht van desbetreffende aangesloten partij.

Indien u hierover meer wilt weten, kunt u alle informatie vinden in de behandelovereenkomst die verstrekt wordt na de intake.